tirsdag 29. mai 2007

jepp, nytt innlegg ja...
Me he hatt ei fantastisk helg!! Pinsehelg... Denne helga he vært fullpakket! He hengt me ungdommene fredag å lørdag, å søndag hadde æ 3 barne"møter". Fikk kjempe bra hjelp fra en type som spilte gitar å noen a de eldste jentene. De æ jo supre!! Hadde nok ikke gått uten mine fatastiske hjelpere nei:) TUSEN TAKK!!

Hvem vet egentli hvorfor vi har pinse? Veldi mange vet det ikke,for å si d sånn... Vel,d æ jo fordi vi kristne fikk Den Hellige Ånd i pinsen, for nesten 2000 år siden... Det er denne "ånden" som gjør at mennesker blir helbredet å sånn... Å den kan virke i det daglige kristenlivet vårt! Ganske kult. D æ jo egentli Gud som virker i denne ånden!! Altså - Guds kraft er i oss!!
Så stå på!!

Ha en velsgnet dag!!

1 kommentar:

Anonym sa...

det er bra du står på før nordnorge! =) nordnorge før Jesus. Æ ska være mer aktiv i ny gen til høsten, så æ får nån utfordringe der og har tenkt å være aktiv i menigheten.
vet du, æ bare glæde mæ til mitt liv sammen med Jesus. det kommer til å ta helt av. æ ane ikke ka godt har i vente før mæ rundt neste sving, men vet det er godt å at æ kommer til å digge digge digge det masse.
live er herlig å Gud enda mer.
klem