tirsdag 17. april 2007

tjo hei!! Hva skjer me verden...

Heia,alle sammn!!

Hva skjer egenlti me verden vår? Den ene tragedien etter den andre skjer... Å vi kan innimellom tenke på hvor tragisk det re. Men vi gjør ingen ting med det... D sårer mæg!! Hvorfor bryr vi oss ikke mer? Nei,vi kan ikke ta alle tingen inn ovwer oss. Da blir vi ødelagt. men dere... denne gutten i USA som sjøyt 32 personer... Ingen visste egentli hvem han var... Hvor mange på skolen din eller jobben din er det du ikke kjenner? Hvor mange er det ikke der ute i verden som går heilt aleine...Hvor mye bryr vi oss egentli om andre mennesker? hmmm... Dette har fått mæ til å tenke... Håpe du også vil tenke litt over det. Se rundt deg, noen som ikke har noen venne? Noen som føler seg ensomme? Alvorlig talt!! Det er vårt ansvar å gjøre dette stedet til en bedre verden!!:)
Ha en super fin dag videre

1 kommentar:

Anonym sa...

enig der, men vi har å ansvare før vårres eget liv. vi treng jo ikke være med å utestenge folk. men vet det er vanskelig å være en venn til folk som kommer med rare problema og kommentara heeeeele tia. til folk som ringe dæ klokka ni på mårran før å klage over nattas hendelse som ikke va nå pæs. å gir sæ ikke før det har gått en time. man får ondt i haue av sånt, vet æ.
det går greit av og til, men ikke heeeele tia. kvær gang. man vil ikke ha med sæ sånne folk med på ting som skjer. æ skrur faktisk av mobilen. æ vet der ikke er snilt. å æ vet æ kan være grusom mange ganga, men æ jobbe med saken i alle fall. (syns det er greit at nån ar problema bare dem ikke blir før store å ska ha dem over på mæ)
men vi må være en venn. vi må se kværandre. være litt mer gruppeorientert.
smil